Meteen naar de inhoud

Sanitair

badkamer sanitair vandammebvba.be

Sanitair

om bij weg te dromen!

Eenvoudig en tijdloos.

Geraffineerd en luxueus.

Doeltreffend en praktisch.
Van Damme Willy & Zn legt sanitair aan van renovatie- en nieuwbouwprojecten, zowel voorparticulieren als bedrijven.
Wij maken van uw badkamer een prachtige, rustgevende kamer, voorzien van de meest uiteenlopende gebruiksfaciliteiten tot en met geavanceerde stoombaden.
Wij bieden onze klanten een zeer uitgebreide materiaalkeuze aan: van keramiek, glas en acryllaat tot roestvrij staal met vele combinatiemogelijkheden.
We installeren elektrische boilers, inloopdouches, regensproeiers, jacuzzi’s en stoomcabines. Wij plaatsen ook handigeradiatoren, tegels, afzuiging, verlichting en plafonds: alles wat hoort bij een complete badkamer, toilet of andere sanitaire ruimte. We plaatsen ook waterverzachters om de levensduur van uw installaties optimaal te garanderen.
Wij hebben zelf geen winkel of toonzaal, maar wij werken samen met een aantal groothandels die wel grote toonzalen hebben, waaronder Sax in Melle. We leveren en installeren producten van verschillende grote merken zoals: Duravit, Grohe en Jacuzzi.
Bij nieuwe klanten gaan we als volgt te werk: we komen eerst ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna kan de klant gaan kijken in de toonzalen en de producten die ze graag willen installeren uitkiezen. Wij bestellen de gewenste producten dan bij de groothandels, waardoor onze klanten slechts 6% BTW moeten betalen. Daarna zorgen wij ervoor dat alles geleverd wordt en beginnen we aan de installatie. Indien nodig zorgen we dat alle leidingen goed liggen.
Van Damme Willy & Zn werkt in regie, maar u kan ook een gratis offerte aanvragen.

Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verzenden


– WELKOM – SANITAIR – VERWARMING – STOFZUIGSYSTEEM – VENTILATIE – CONTACT –